divendres, 30 d’octubre del 2015

RESUM CAPÍTOL 16 DE “EL MEU NOM ÉS OLGA”

Al pare de l’Olga li sap greu no haver pogut apuntar totes les coses que la seva filla havia dit, però en recorda algunes de significatives. Li sobte que la seva filla de vegades tingui ràpides reaccions d’humor davant de segons quines situacions, també té tendència a canviar o modificar paraules de manera divertida. Sembla que l’Olga compensi els seus limitats recursos d’expressió amb una estranya experiència, ja que desconeix moltes paraules de cultura bàsica però en canvi té una certa creativitat verbal.

Poc abans de la seva primera comunió, l’Olga  va patir una greu infecció la qual li va empitjorar el caminar, però la va superar i va tornar a caminar amb normalitat. El seu pare admira la seva voluntat de ser feliç, de veure els aspectes positius.

            El pare sempre ha intentat valorar tot aquest material d’expressió que intentés arribar al fons de l’Olga, però mai ha arribat al fons. Estima aquesta incapacitat de conèixer-la perquè vol dir que la seva filla, tot i que sigui una nena amb el Síndrome de Down és un ésser plenament humà, té una identitat personal única.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada